23 Dec 2014

X-Mas and Stuff

I haven´t been blogging for a while and it had its reason. At the end of the day I was just too tired to. Not a complaint, it´s simply how it is in the 1st 12 weeks :)
Prepared some stuff for a charity X-Mas market and made a sweatshirt for Junior which he loves. Other than these I haven´t switched my sewing machines on. Not for a second.
First trimester ends 31-Dec and I´m hoping my power returns. So, my blogging friends, until then have a wonderful X-Mas and a very happy new year.

Bags and bottle aprons



Penguin Sweatshirt

Sokat pihen a varrógép (az összes) mostanában, be sem lettek kapcsolva az utolsó 4 hétben. Estére annyira elfáradtam hogy csak bedőltem az ágyba majdnem Juniorral egyidőben. Nem panaszképp mondom, ez már csak így van az első trimeszter végéig. Készült azért pár dolog a karácsonyi céges jótékonysági vásárra, meg egy pingvines pulcsi Juniornak.
Az első trimeszte hivatalosan véget ér dec. 31-én, amikor elvileg visszatér belém az Erő. Addig is kedves blogoló barátaim, kellemes ünnepeket kívánok!


1 comment:

  1. Kedves Orsi!
    Olvasva a kommentedet a puncsos bejegyzésnél azon gondolkoztam, hogy óvatosan megkérdezem, jól értem-e, csak nem kistesója lesz Juniornak? Aztán most olvasom, hogy nem kell óvatoskodni :)))
    Szeretettel gondolok Rátok, és kívánok jó egészséget, szép Karácsonyt, Babszem Jankónak pedig jó növögetést! :)
    Szeretettel: Ildikó

    ReplyDelete