5 Nov 2014

Stitchin´

Yes, I do stitch a lot with my new machine - should be more diligent taking pictures. This one was more of trial - to see how it works if I stitch a patch. Well, it does work pretty well. I just need to cut nicely on the edges so it doesn´t fray. T-shirt itself is the simplest you can make.
And also completed another pair of pants for Junior based on the same pattern as last time. Except I left off the elastic at the bottom. The fabric is recycled, it used to be a skirt of mine which I never liked but was good to make.


Warning 2-year-old
Picture is taken from the side so it looks a bit asymmetric - it´s not :)

Sokat hímzek ám a gépemmel, csak fotózni nem marad időm. Ez a sárga az első próbálkozás volt rávarróst készíteni - egész jó lett, nagyon pontosan kell körbevágni és akkor nem rojtozódik a széle. A póló maga semmi extra.
Készült még egy nadrág ugyanaz majdnem mint a múltkori csak elhagytam az alján a gumit. A maci készen vett minta, Juniror nagyon megszerette. A kép kicsit ferde mert oldalról fotóztam, de szimmetrikus lett. Az anyag egy régi szoknyámból lett, ami jó volt varrni de hordani már nem szerettem.

2 comments:

  1. Van még elég szekrényed Junior ruháinak? Vagy úgyis gyorsan kinövi, jöhet a következő szuper darab? :)

    ReplyDelete
  2. Amit hord az nem olyan sok ám :) Amit meg kinőtt már a pincében várja dobozokban hogy megint elővegyük.

    ReplyDelete