31 Aug 2014

Autumn Set

Ottobre 5-2014 arrived with about 20 female designs. A bit disappointing to be honest. Maybe I´m getting old but the styles are rather more sporty and for teenagers than business stuff I would normally need. The dresses look a bit oversized no real waistline. The cuts are simple and timeless - not something I get excited about. You can check out here what I'm talking about.
I still made a skirt and a casual hoodie.
The bell skirt is a cotton blend with some stretch (stash), the hoodie is viscose knit with some cotton jersey.
Told ya cut is simple - elasticized waistline

Look at the pretty chevron I made!





Skirt with hoodie

Hood is cotton jersey

Added some dec on the pocket
Megjött az Ottobre 5/2ö14-es száma. Elég nagy csalódás, vagy az én stílusom teljesen más. A szabásminták elég egyszerűek, a ruhák meg nagyon nagynak tűnnek, semmi derék. Semmi rafináltság, alig van ami mondjuk az irodába is elmegy. Itt meg lehet nézni miről is beszélek. Azért összehoztam egy harangszoknyát (gumis derékkal, mondtam hogy egyszerűek), meg egy kapucnis felsőt. Ennek a zsebére vasaltam egy strasszos pillangót, egy sállal még fel lehet majd dobni. Eléggé college-look lett a vége, így együtt még csak nem is irodaképes.

3 comments:

  1. Miért, Nálatok miben lehet menni az irodába???? Mert nálunk ezek absz. irodaképesek lennének... :)))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Van dress code policy, a szoknya aszerint túl rövid. A felső az belefér :) Szerencsére hetente max 2x kell bemennem, a többi időben otthonról dolgozom.

      Delete
  2. Miért, hol dolgozol? Valami ámis közösségben??? :)))

    ReplyDelete