17 Mar 2014

Seasonal Stuff - March Theme - Szezonális téma márciusban

This T-shirt has been hanging on a hanger since about 2 months - it started so promising. My fabric was not enough so I decided to put a beige stripe into the front. Yep, and I screwed it. It became so wavy and looked really stupid. I needed some time to get back to it and fix it. I serged it again straight stitched on the front and used an iron to press it down. It came out ok, not perfect but pretty good for something which was a disaster. The pattern was not new, see post here for the first try.

This part was screwed/Ez a rész volt elsőre elcseszve

Pretty neckline/A nyakkivágás szép lett

Light spring T-shirt/Kőnnyű tavaszi póló




Ez lógott kb 2 hónapja egy akasztón, pedig olyan ígéretes volt az elején. Nem volt elég anyagom, ezért betoldottam egy bézs csíkot, gondoltam milyen jó lesz. Hát nem lett. Hullámos lett nagyon, muszáj volt szétszedni amihez sok-sok idő kellett. Mármint elkezdeni, mert maga a bontás nem volt töb 10 percnél. Újralockoltam, letűztem és levasaltam. Ahhoz képest mennyire gáz volt egész jól helyrehoztam a saját hülyeségemet. A minta nem volt új, itt már írtam róla.

2 comments:

  1. Nagyon jó lett! Már egy halom ruhád van! Fel is veszed, vagy eladod? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Felveszem :) A kritikus tömeget még messze nem értem el.
      Egyébként sajnos ez az első mosásban kicsit összement (hosszában) amire nem számítottam - viszkóznál eddig ez velem nem fordult elő.

      Delete