9 Feb 2014

More Itty Bits - Még több kisebb darab

Well, I finished this in January. Ok, I had to travel a lot and was too lazy in the evenings to do blogging. Was lazy to do sewing too. I also decided not to have more than 3 pieces of WIP (work in progress) simultaneously. So I didn't start anything new as I had stuff to finish.
So, skirt, loosely woven fabric, synthetic-something blend. Simple cut, lined with acetate (I had light yellow in my stash). I'm filling the gaps in my closet and getting close to a stage where I'd say I'm fine with the quantity of office outfits I have. Still a few more dresses and tops wouldn't hurt and all are on my list for this year. Pattern from Burda 2013/12.

Front/Elölről

Back/Hátulról

Inside out/Belülről

Close up/Közelről
Ez még januárban készült, csak sokat utaztam és lusta voltam este blogolni. Varrni is. Meg azt is kitaláltam hogy 3-nál több dolgot nem varrok egyszerre. Tehát be kellett fejezni a folyamatban levőket, mielőtt valami újat elkezdek.
Szóval, szoknya, műszál-valami keverék buklé anyag. Szép amúgy, de a laza szövést nem annyira csípem. Acetát bélése van (halvány sárga volt a szekrényben). Lassan telnek a lyukak a szekrényben, és elérem az az állapotot amire azt mondom hogy irodába már elég a választék. Addig azért még 1-2 ruha meg felső nem árt, ezek mind az idei listán vannak.
Szabásminta Burda 2013/12.

No comments:

Post a Comment