15 Sept 2013

Blogiversary-Autumn Giveaway/Blogszülinapi-őszi játék

I already smell the arrival of autumn here. That reminds me of the day when I started my blog 2 years ago. I didn't go a long way, I don't make money of it, don't have a thousands of clicks every month, don't have hundreds of followers but it makes me happier to share my little things with the world, sometimes get some good pieces of advice, see how I manage to overcome problems which made me stop beforehands.

As last year around this time, I have a giveaway again for all who follow and regularly visit me. All you need to do is to leave a comment here and spread the word about it (no restrictions here but you need to tell me how you did it).
The prize is the following -  x-stitched pincushion with autumn pattern, autumn ribbon 40mm*12m, a pack of natural aloe vera soap and a surprise (no pictures since it's a surprise).
Comments must be done by  27-Sept. Winner will be announced 30-Sept. Good luck!

Már érzem az ősz szagát errefelé, ami a blog indulására emlékeztet. Bizony, már 2 éve! Nem tettem meg túl nagy utat, nem keresek vele pénzt, nincsen többszáz követőm sem többezer kattintásom havonta. Nem is ez volt a cél, nekem szimplán jó hogy megosztom a dolgaimat a világgal, néha nagyon hasznos tanácsokat kapok és látom hogy oldok meg olyan problémákat, amik korábban leküzdhetetlenek voltak.

Ahogy tavaly is, most is van játék, a követőknek és a rendszeres látogatóknak. Semmi mást nem kell érte tenni csak hagyni itt egy kommentet és hírét vinni a játéknak (ebben nincs megkötés, de a kommentben tessék elmondani ez hogyan történik).
Az ajándék egy őszies hangulatú x-szemes  tűpárna, narancs organza dekor szalag 40mm*12m, egy aloe verás szappancsomag (natúrkozmetikum) és egy meglepetés amiről értelemszerűen nincs kép.
A kommenteket szept. 27-ig várom, a sorsolás 30-án lesz. Sok szerencsét!



4 comments:

  1. Jövök játszani!
    Örülök, hogy van a blogod, remélem, még sok szépet mutatsz, bátorítva engem is a varrógép használatára! :)
    A blogom oldalsávjában hirdetlek, és értelemszerűen a meglepire vagyok a legkíváncsibb... :)))

    ReplyDelete
  2. Happy blogoversary!! Count me in for your giveaway :)

    ReplyDelete
  3. szia!
    jaj az a tűpárna de édes!!!!!
    gratulálok a két évhez s az alkotás-kreativitás-hímzés szeretetéhez is!!!!!

    minden jót

    Éva

    ReplyDelete
  4. boldog blogszülit:)
    csodás ajándékok!
    kitettem az oldalsávba.

    ReplyDelete