2 Jun 2016

May Totals

5m-s out, 4 in so still in negative for the month. Kids clothes do not use that much fabric but still a lot of fun to do.
Junior got another pair of pants with all extras - 4 pockets, adjustable waist, fly front zipper. I was afraid he wouldn´t like the fabric itself but the turtle and the paw buttons at the back helped a lot.
From leftovers of Junior´s pants I did a dress for Young Lady. I really love the pattern, so easy to sew and so easy to put on.
A new shopping bag was also in for this month of scraps.

Bonus bunny

Ottobre 3/2013


1st time I did pockets like these

Adjustable waist4m be, 5m ki, kb ennyi a májusi mérleg. Még mindig negatívban, ez jó hír. Meg az is, hogy ebben a hónapban is varrtam olyat, amilyet még nem - állítható nadrágderekat és bevágott zsebfedős hátsó zsebet. Lett Juniornak még egy nadrágja, eléggé paráztam, hogy felveszi-e (mert mostanában igen válogatós), de a teki meg a tappancsgombok sokat lendítettek a helyzeten. Igaz lehagytam az övbújtatót, mert szerintem teljesen felesleges, csak esztétikai jelentősége lenne. A nadrágok maradékaiból lett egy ruha Kisasszonynak (bónusz nyuszival). Becsúszott még egy bevásárló táska is, ez most az enyém lesz. (Amíg meg nem tetszik valakinek, mert akkor odaajándékozom.)

No comments:

Post a Comment