5 Mar 2016

February Totals and Facing my Fears

8.5m out, 5.5m in. Not too bad considering I plan to use all new purchases in March. I gave away 4.5m of fabric for charity but still made a lot of things some of which are of scraps.
I had a pair of pants for Junior cut since December and got to finish it in February. Yes, it´s a fly front one which I was always afraid of. I made my first pair with fly front about 15ys ago and I remember it wasn´t that hard just somehow always scared the s*t out of me. 
Not anymore. It´s done, now I know it´s easy. Here -




8.5m elment, 5.5m-t vettem Februárban összesen, de mentségemre legyen szólva hogy az összes újat ha minden jól megy meg is varrom Márciusban. Varrtam még egy csomót mindent maradékokból is, az ebben nincs is benne. Szembe néztem az egyik nagy félelmemmel, és megvarrtam egy rendes nadrágot Juniornak (ki volt szabva December óta, de nem mertem hozzányúlni). A záródás aggasztott, pedig varrtam már ilyet (először 15 éve, és azóta csak most) és akkor sem volt olyan nehéz, mégis tartottam tőle. Na, szóval megvan, értem, már nem aggaszt. Hurrá, itt van, minta Ottobre 1/2013.

1 comment:

  1. Nagyon jó lett a nadrág! Nem tudom, miért félsz, hiszen Te bármit meg tudsz varrni! :)

    ReplyDelete