8 Jan 2016

December Wrap Up

The whole month was a bit screwed as all members of my family got sick in some form one after the other (including myself).
Result was a bunch of sleepless nights and being tired most of the time. So my sewing plans were totally screwed and managed to do only a few things. I even had to cheat a bit as most of the stuff got completed 1st week of January as I just didn´t have the power.
So I made a dress with matching pants for Young Lady and cloud pillows for both. The pillows are totally self patterned, self stuffed and self stitched (my embroidery machine helped a bit) That´s it other these little things. 
Lousy 6.6m total of stash busted.
Big Boy Cloud Pillow

Little Girl Cloud Pillow

Hi both

We´re syncronized
Na, nem lett több időm varrni tavaly, ami elkészült még az kicsit csalva számít csak - január első hetében lett minden kész, mert már nem maradt december végén erőm párnát tömni, meg hímzőgépet állítgatni meg ilyenek. A múltkoriakon kívül lett így egy ruha+nadrág kombó Kisasszonynak, meg felhőpárnák mindkét utódnak. A párnák teljes egészében saját kezűleg készültek (beleértve a belső párnát is, meg a hímzést meg a mintát meg mindent). Összesen 6.6m anyag a decemberi teljesítmény.

1 comment:

  1. Látom, nő a lányka :)
    A felhő-párnák tündériek!!!
    Mondtam már, hogy BOLDOG ÚJ ÉVET!!! -? :)

    ReplyDelete