10 Nov 2015

October Tally

I had planned somewhat more but still satisfied with October. Busted 8.7m stash and used 3m-s of fabric bought this year. At the moment I´m working on Xmas stockings for charity - need to do 48pcs total. Have 27 already complete, will make photos when the whole batch is done. I´m excited how they will look and hoping the kids will like them (to help this I´ll put some goodies in).
My last makes were partially successful. The skirt is great, the jacket is a complete fail and landed in the charity bag. The back is too tight, arm is cut way too low and I´m kicking myself for trusting a magazine never used before (Nähstyle Diana Moden). I didn´t even bother to take good quality pics. I Also made a few bottle aprons of scraps.

Disaster jacket



 Összességében az októberrel elégedett vagyok, elment 8.7m készlet meg 3m idén vett anyag. Sajnos a kabát nagyon nem lett jó, a karkivágás túl lent van és szűk a háta, ment is a családsegítős csomagba. Legközelebb okosabb leszek és nem bízok egy eddig ismeretlen újság mintájában vakon (Nähstlye Diana Moden). Készült 27db mikicsizma is, összesen 48 kell, ezeket majd egyben fotózom. Remélem a gyerekek örülni fognak, persze ezt segítendő nyilván lesz benne egy kis ez-az is meglepinek. Az Igazgyöngy Alapítvány ösztöndíjasai és ösztöndíj előszobás gyerekei fogják kapni. Készült még pár borkötény is, már karácsonyi hangulatban.

2 comments:

  1. Kár, hogy nem lett jó a kabát, tök jól néz ki!
    A borkötények szuperek!
    48 csizma???? Az egész óvódát Te látod el? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Az Igazgyöngy Alapítvány ösztöndíjasainak megy, és ennyien vannak .... a végére már kicsit untam, de szépek lettek végül, lesz majd fotó is :)

      Delete