27 Nov 2015

Need Motivation

I did a total of 48 Xmas stockings for charity in Oct-Nov and did not have a chance to take a picture. After they were delivered I thought I would do some other stuff as well but somehow I´m not really into sewing at the moment.
I did a stocking for Junior and in the progress of making a smaller carbon copy for Young Lady and that´s going to be pretty much it for November. Forgot to mention the new winter curtain for my dog´s hut as he´s getting old and wants no wind in his place.
If someone sees my motivation pls say hi and ask him to come home.

These were Oct makes of non stash fabric. Junior hates the T-shirt, Young Lady has no choice yet.

Junior´s stocking
Összesen 48db mikicsizma készült Okt-Nov-ben de fotóig nem jutottam. Miután kiszállítottam őket gondoltam mennyi mindent fogok még varrni, de valahogy most nincs ihletem. Persze foghatnám a varrógépre is, hogy kijárna szegénynek egy kis pihenő, de gaz kapitalista vagyok, a gép csak ne pihenjen. Szóval Junior kapott egy nagy mikicsizmát, Kisasszony meg kap egy ugyanolyat csak kicsiben. Lett még téli függöny ebem házára, kb ennyi lesz a november. A kisruha meg a póló még okt-ben készült, a pólót nem volt eddig Junior hajlandó felvenni (pedig próbáltam pizsifelsőnek is eladni). Kisasszonynak még nincs beleszólása :)

1 comment:

  1. Nem csodálom, hogy pihizel - ha a varrógépnek nem is, de Neked kell! :) 48 csizma...!!!???

    ReplyDelete