3 Jun 2015

May Summary

A bit of pattern testing, a bit of baby clothing a bit of stuff for myself. Not much for the month and mostly off-topic (lingerie is not my fav).
I´m down by 4.5m-s, no new fabric buys. I expected more but if I look at the # of items I made I can be satisfied. The result of the pattern testing I cannot show yet, but here are the last few pieces of the month. I´m particularly proud of the bags as this was the first time I worked with faux leather. The embroideries are machine-made on both.

Phoebe Bag Version#1

Inside - 1 pocket divided into 2 for phone and keys

Phoebe Bag Version #2

Baby dress for Nr. 2. Ottobre 4/2014

We have a pink ban so in red
Egy kis minta tesztelés, pár dolog Ketteskének meg nekem. Kb. ennyi volt a hónap, eléggé offtopic (a fehérnemű varrása nem nekem való) de azért rendben van. 4.5m-rel kevesebb készlet, nem vettem semmit. A hónap utolsó darabjait mutatom ( a tesztelés eredményét még nem mutathatom meg), a táskákra nagyon büszke vagyok- először varrtam műbőrt és nem kellett a kukába dobni :) A hímzések géppel készültek. A babaruha szép piros lett, mivel megegyeztünk hogy a rószaszínt egyenlőre nem engedjük Ketteskének (panaszkodnak is a rokonok hogy nem tudnak majd ajándékot venni, mert a kislányruhák 99%-a rószaszín).

No comments:

Post a Comment