10 Nov 2013

For even colder days/Még hidegebb napokra

My son is slim. He east unbelievably much and still all the 'bought' pants are simply too wide. There are maybe 2 good fitting ones as he also grows fast. I had to do something about it and going through my stash I found some leftover cotton flannel and cotton jersey. I turned them into a pair of lined pants for my little one. Cool thing is it's 90% stash, the rib knit at the bottom and the patches are this year purchases. (Btw looks like I can use these small scraps of jersey fabrics for cool patches. They only need some backing) Original pattern was without patches and lining.

Az én gyerekem elég vékony, annak ellenére hogy nagyon sokat eszik (kb annyit mint én). Az összes bolti naci lecsúszik a derekáról, mostanra talán van kettő ami tényleg jó (mert ugye nő is közben). Szóval kellett valamit kezdeni ezzel a helyzettel. Elkezdtem egy kicsit túrni és találtam egy pamut flanell darabot meg egy kis pamutjersey-t. Hurrá, pont elég lett a kettő egy bélelt nacira, egyedül a foltok és a passzé az ami idei beszerzésből származik. Az eredeti minta béleletlen és foltnélküli volt. Asszem nem ez lesz az utolsó ilyen nadrág.

Ottobre 6/2013



1 comment:

  1. Nagyon jó lett!
    Jól jöttél volna nekem, amikor az enyém volt kicsi, és ugyanezzel a problémával küzdöttem: ami elég hosszú, az bő, ami derékban jó, az bokalengős... :)
    KÖSZÖNÖM a fotót!!!! :)))

    ReplyDelete