23 Jan 2013

Stash Confession/Mennyi is az annyi?

I had to look at how much stash I have in the first place. I was surprised myself, but compared to EmSew it's not that bad. Majority is on the pics (yes the boxes are full too) but it's not all I have. Some of my fabrics I left in Hungary making sure I have stuff to do when I go for a visit.

Hát igen, magam is meglepődtem mennyi anyagom hever parlagon, de EmSew készletéhez képest ez azért nem olyan sok. A nagy része a képeken rajta van (a dobozok tele vannak), de sajnos ez nem minden. Anyagaim egy részét otthon hagytam, hogy nehogy unatkozzak ha hazamegyek látogatóba.





4 comments:

  1. That's reasonable stash!! & it's tidy too :) Have a lovely day, Mii x

    ReplyDelete
    Replies
    1. Looks less when it's tidy so I try to keep it organized. Hope by yearend it will be remarkably less :)

      Delete
  2. Úgy döntöttem, hogy titokban én is csatlakozom hozzátok. Megsúgom, nekem ennél sokkal-sokkal több felhalmozott anyagom van... :(

    ReplyDelete
  3. Ídes Rúzsám - akkor itt az ideje elkezdeni felhasználni őket :) Én sajnos nem terv szerint vásárolok, hanem ha megtetszik, veszek belőle 1-2mt és majd lesz belőle vmi. Aztán van hogy évekig hever vmi a szekrény alján, mire megjön az ihlet. De most letiltottam magam minden ötletszerű anyagbeszerzésről és csak meglevő projekt befejezéséhez vehetek újat.

    ReplyDelete