2 Jan 2013

Kabát/Coat

BUÉK így első körben!
Nem tűntem teljesen el, de mozgalmas volt a karácsonyi szünet, utaztunk, mulattunk, sokat sétáltunk, jó volt na. A varrógép és a tű sokat pihent (ők is megérdemelték), de azért úgy 1 hónap alatt csak összejött ez a kabát. (Burda 2011/11)


Happy New Year to all!
I haven't completely disappeared but we were totally busy during the holidays. We travelled, had a lot of fun, walked a lot, was a cool time. My sewing machine and the needles rested a lot (they also deserved it).
So in about a month's time I managed to finish this coat. (Burda model 2011/11)

Persze, szeretem a kihívást. Első kabát naná hogy kockásból (a képen inkább csak csíkosnak tűnik, de tényleg kockás az anyag). Ráadásul elég sötét is, így sokszor csak nappal tudtam varrni mert villanyfénynél nem láttam rendesen a kockákat. Bár nagyon melegnek tűnik, annyira azért nem az, viszont jól alá lehet öltözni.
Sure I like challenges. First coat made of checked fabric (I know on the picture it looks more striped but trust me it is checked). In addition it was a bit darkish so I could make progress in daylight as I didn't see well enough the pattern with lamplight.
It seems very warm but it's not - however the cut allows to dress warm underneath when needed.

2 comments:

  1. BOLDOG ÚJ ÉVET Nektek is!
    Jó a kabátod! Szuper ügyesen összehoztad! Viseld egészséggel! :)

    ReplyDelete
  2. Szia Ildikó, remélem Nektek is jól teltek az ünnepek!
    Vannak hibái, de azokat úgyis csak én látom :) Nekem is tetszik, férjuramnak is (bár a kép láttán először nagyon húzta s száját) szóval így elsőre én is elégedett vagyok.

    ReplyDelete