17 Apr 2012

Babakönyv

Igen, elkészült. Sajnos ész nélkül mentem a leírás után, és a fedlap kicsit kisebb lett mint kellene. Némi szalag megoldotta ugyan a problémát, de nem lett olyan szépen eldolgozott mint szerettem volna. Továbbá az anyag amire varrtam elég merev, és csak azért csukódik be a könyv mer rátettem a két gombot. Mosás után talán puhul egy kicsit, meglátjuk.
Minta van még más témában, majd a következő szebb lesz. Baba úgyis csak szept-ben születik, és nyilván nem azonnal fog olvasni, így van idő terméket fejleszteni :)
Gyakorló szülők szóljanak hozzá, vajon a gombot lerágja/lenyeli egy gyerek vagy maradhat?






2 comments:

  1. Hát ez nagyon jó!! Nagyon édes, aranyos...
    A gomb: szerintem felügyelet nélkül ne adjuk a gyereknek. Főleg, mikor nő a foguk mindent a szájukba vesznek és akár addig feszegetheti, míg leszakad. S ha épp bekapva feszegette le, a meglepődéstől lenyelheti.
    Nem akarom, hogy ez legyen, így inkább csak felügyelettel ajánlanám. De aztán meg lehet, hogy fel se kelti az érdeklődését. Mindenkinél máshogy van.
    Hát akkor további jó varrást, fejlesztgetést! :)

    ReplyDelete
  2. Szia!!!!! Csodás dolgokat alkottál, nem akarok minden bejegyzéshez külön kommentelni, de tudd, hogy mind nagyon szép!!! _))) Ez a babakönyv valami fantasztikus, nagyon tetszik!!!!!

    ReplyDelete