22 Feb 2012

Másnak is vannak véget nem érő projektjei?

Van két elkezdett munkám. Egyik sem akar elkészülni, pedig mindig erősen koncentrálok rá.
Az egyik kb. 12 éve kezdődött (nem vicc, és ne tessék nevetni). Látszik is rajta az idő múlása, jó gyűrött. Néha gyűjtök sok-sok erőt és nekilátok, de olyan lassan megy hogy katasztrófa. Pedig már a fele kész van. Férjuram megígérte, hogy ha készen lesz, veszünk egy hozzá illő asztalt. A dolgok jelenlegi állása szerint nem lesz hamar.




A másik egy apró napraforgós kép, az nem ilyen régi. Kb. 6 éve kezdtem el, majd elhagytam a mintát két költözés között. Arra emlékeztem hogy internetes, ingyenesen letölthető minta volt, persze mire idáig jutottam már nem volt fent. Levél a tervezőnek, megvan-e még vhol, mert kéne nagyon. Megvolt. El is küldte (örök hálám fogja ezért üldözni). Na, azóta sem haladtam vele semmit. Itt figyel az asztalon egy dobozban az összes hozzávalóval együtt.


Várom az ötleteket, hogyan lehet ezeket a nagyon megutált böködményeket gyorsan befejezni.

3 comments:

  1. Azta, nem semmi milyen nagy munkáid vannak... A napraforgó panamára varrva, NAGYON komoly!!!!!!
    a kék-rózsaszín minta is nagyon szép!!!!
    Ügyes vagy!!!!!!!!

    Azt nem tudom, hogy lehetne minél hamarabb befejezni, nekem is vannak elfekvő dolgaim, de nem erőltetem őket, mindig azt varrom amihez kedvem van :))))))

    ReplyDelete
  2. A terítő mintája és színe is gyönyörű!
    A napraforgós is nagyon mutatós kép lesz :)
    Egyébként nekem is csak ez a receptem: amikor kedvem van hozzá, akkor hímzem az elfekvőket (is)... hosszú az élet... :)

    ReplyDelete
  3. Ritkán van ezekhez kedvem sajnos, pedig a napraforgó már majdnem tényleg készen van. De majd megmutatom, ha ezer év múlva készen lesznek :)

    ReplyDelete